Lina och vovvarna

Min stalltjej Lina är på Norrlands besök och vi passade på att träffas. På Söråkers strandpromenad och i soligt väder myste vi med vovvarna denna förmiddag. Långt tid har gått sen vi sist sågs, så det blev mycket att prata om.

Disa & Iggy

På parkeringen på väg från deltat träffade jag arbetskamraterna Peter och Viktoria, de hade med sig sin lilla 5 månaders valp Iggy. Tea och han fick en lekstund och OJ! va de busade. Disa sover nu gott och är trött men nöjd, Natti natt!

Disa 4 månader

Disa är nu fyra månader gammal, och hon är nu en med resten av hundflocken. Tea vaktar henne mot andra hundar och Ossian är busfarbrorn.

Kvällsutflykt i Indalsälvens delta

I kväll var Kerstin och jag och våra hundar på kvällsutflykt. Lilla Disa gick över de två hängbroarna med galler golv som hon aldrig gjort annat, stolt matte blev jag. Väl ute vid havsbandet fick hon sedan springa lös och rätt som det var, hoppade den lilla busan i vattnet. Det blev nog en liten chock, för upp i sanden hon for och upplivad av det kalla vattnet. Tur att valppälsen torkade snabbt, sen var det att sitta i koppel igen. Ett dopp den kvällen fick räcka!

Busiga Disa

Att få springa på ett fält är jättekul för en valp med mycket spring i benen.

Disa & Co

Disa, Tea och Ossian busar på ett grönt fält i min närhet. De äldre hundarna har mer och mer vant sig vid Disa och allt valpbus. Disa kan nu sitta på kommando och det gick jättefort för henne att lära sig det med hjälp av en "klicker", på min nu tredje hund ska jag använda den som det utmärkta hjälpmedel jag tycker det är!

Disa har kommit!

Jimmy och jag har varit till Nyköping denna helg och hämtat hem tikvalpen Disa. Här står hon med sin pappa Elvis och mamma Mimmi. Resan till Norrland har gått bra, och vi ser framåt med många roliga dagar med Disa.

RSS 2.0